Pensiunea Andy
Bucurați-vă de o experiență unică

Pensiunea Andy este situată în centrul istoric al orașului Brașov și oferă Wi-Fi gratuit în întreaga clădire; Micul dejun tip bufet este servit în sala de mese comună în fiecare dimineață, iar TV prin cablu este disponibil în toate camerele.

Fiecare unitate de cazare are o baie privată, care este prevăzută cu articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Seiful gratuit se află în zona de recepție deschisă 24 de ore.

Sunt disponibile, de asemenea, facilități de saună și pot fi folosite contra unui cost suplimentar. Există, de asemenea, o cameră de jocuri comune, iar parcarea este posibilă gratuit la o locație publică în apropiere.

Restaurantele și magazinele se află la mai puțin de 200 m de Andy's. Orașul vechi cu Piața Sfatului și Biserica Neagră este accesibilă în 1,2 km. Stațiunea de schi Poiana Brașov este la 9,3 mi.

Cuplurile, în special, ca locația - au evaluat-o 9,0 pentru o călătorie cu două persoane.

Această proprietate este, de asemenea, evaluată pentru cea mai bună valoare din Brașov! Oaspeții primesc mai mult pentru banii lor în comparație cu alte proprietăți din acest oraș.

Noi vorbim limba ta!

Rezervare

0723357379